Zpověď mého mobilu

27. 3. 2011 17:15
Rubrika: sestra v akci

Moje značka-Nokia! Číslo bohůžel nevím, ale jedno mi je však jasné: Jsem krásný a všichni na mě letí. Dokonce bych řekl, že mě milují. Jsem nadčasový. Mám Bluoto, a proto hraju U2.

Ale proč mě můj majitel nemá rád? Prvně do mě křičí a pak se rozlítnu na všechny moje krásné součástky. Sotva co mě složí si myslí, že hned budu fungovat. Kdybych ho taky přece rozložila na díly, jak by se mu to líbilo? Já myslím, že by se mu to nelíbilo. A co takhle elektřinu, pěkně do mě pouští 220. A já to mám snášet? On si snad myslí, když do mě pustí Volty a na lepí si na můj zadek tahák do fyziky, použije moji matematickou pamět, že snad bude ve fyzice za hvězdu.

Tak se snažím občas hodit do úspornýho režimu, abych z toho nezblbnul, ale s tím taky není spokojený. Sotva se hodím do klídku, už mě zas otravuje s dalšíma jeho láskama. Kdyby jenom s láskama, ale taky s jménama, číslama, fotkama. To je život pod psa, dokonce i pod starou Nokiáckou cihlu a to už je co říct.

Kdybych mohl být tak svým pánem? Zpíval bych si: "ŠALALI!"  a k tomu "ŽRAL HALALI". (inteligentní nokie, pro neznalce mého slengu je to směs zeleniny). Jsem mobil? Pokud Ano, tak jsem tedy pěkný debil! :-)

 

 

 

Zobrazeno 911×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková